Wat leuk dat je even op mijn site komt kijken.

Mijn naam is Cobi en in het dagelijks leven werk ik als secretaresse. Naast mijn baan volg ik op dit moment een deeltijdstudie HBO-rechten. Ik ben mijn hele leven al gefascineerd door geuren, ik vind het belangrijk dat we goed met het milieu omgaan en zoek het graag in de natuur. Zonder dat ik meteen zo’n geitenwollensokkenfiguur wil zijn.

Zo’n 10 jaar geleden ben ik begonnen met het zelf maken van mijn zeep en cosmetica. Het is vooral leuk om te zien wat er nu daadwerkelijk in onze standaard cosmetica zit. Hierdoor kom je er bijvoorbeeld achter dat veel van de chemische producten vrij makkelijk vervangen kunnen worden door een natuurlijk alternatief.

Tijdens een van deze onderzoeken kwam ik in aanraking met de producten van DoTerra. En hier werd ik heel erg blij van! De olie van DoTerra wordt goed getest en gecertificeerd. Het is een pure olie die mij helpt om een gezonde, natuurlijke levensstijl te hebben. Daarom laat ik jou ook graag kennis maken met deze mooie producten!